Мережа центрів "Амбулаторія спини" - лідер з проведення комплексних курсів лікування спини та суглобів з 2011 року.
На 10 рік після відкриття ми працюємо в Києві (4 центри), Львові, Луцьку, Краматорську, продовжуємо надалі поширювати нашу франшизу.
ℹ️ За цей час ми розробили та впровадили декілька ефективних комплексів для здоров'я спини дітей та дорослих, що базуються на безопераційних та немедикаментозних методах фізичної терапії та масажу.
☝️За час роботи ми "виховали" чимало конкурентів, які відверто копіюють не лише наші досягнення, але й захищені законом об'єкти інтелектуального права, а саме патент на медичний пристрій "Кипарис", розроблений академіком Пекуром .П. Незважаючи на не чесну конкуренцію ми продовжуємо вдосконалювати наш професійний досвід та сподіваємося, що ви обираєте саме нас!
ℹ️ Основні критерії наших комплексів:
➡️ природній вплив у лікуванні спини (остеохондроз, грижі та протрузії, сколіоз)
➡️ доступність для будь-якого віку
➡️ комфорт та розслабленість
➡️ сучасні та стерильні центри
➡️ відсутність перенавантажень
➡️ професійні консультації
➡️ індивідуальний підхід та нагляд під час сесій
➡️ довгостроковий результат
➡️ доступні ціни
Обирай найбільш популярні комплекси відновлення спини:
✅ "Готуємо спину для офісу"
✅ "Королівська постава"
✅ "Готуємо спину до школи"
✅ "ІНТЕНСИВ -15" відновлення спини за 15 днів
ℹ️ На сьогодні в курсах разом з методикою та медичним пристроєм "Кипарис" ми використовуємо: - відновлювальна кінезіотерапія (ВКТ) - комплексно-терапевтичний та інші види масажу - мануальна корекція - електроміостимуляція та ударно-хвильова терапія (УХТ)
ℹ️Проводимо в межах курсів: - тренінги з фізичної активності з урахуванням індивідуальних особливостей - тренінги збалансованого фізичного розвитку для дітей та дорослих - консультації з дотримання здорового харчування та ортопедичного режиму.
⚛️ Для Вас, Ваших дітей, Ваших батьків, рідних, колег та знайомих - найкращі комплекси